lauantai 23. syyskuuta 2017

SyysaamunaEnglish text is the bottom of Finnish text.

Viikko sitten näin Viikissä kauriita. Todennäköisesti niillä on poikasia. Taas tänään aamulla törmäsin niihin. Muut pysyttelivät piilossa pusikoissa, kun yksi näyttäytyi.Syksyaamuisin useat linnut laulavat. Se on aika yllättävää loppukesän hiljaisuuden jälkeen.Tänä aamuna erityisesti tiltaltit olivat äänessä. Kaikki kuvat otettu tänään aamulla.

Viherpeippo/GreenfinchA week ago I saw roe deers at Viikki. Again in today morning I came across roe deers. Others were hidden in the thickets, when one appeared.

It is quite surprising that many of the birds are singing in the autumn mornings. This morning, in particular, the chiffchaffs were singing.

The photos I took at Viikki in this morning.


 


14 kommenttia:

 1. Hello Anu, nice variety of critter and birds. I love the pretty deer. The Chiffchaff is a beautiful bird. The last shot of the Geese is amazing, such a big flock. Great photos. Thank you for linking up and sharing your post. Happy Saturday, enjoy your weekend!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hello Eileen. Thank you for your comment. There were a lot of Geese. Have a nice weekend!

   Poista
 2. Lintujen syyslaulu on jotenkin ihanan haikeaa kuunneltavaa. Se muistuttaa alkukesästä, muttei kuitenkaan ole samanlaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on niin totta mitä kirjoitat. Lintujen laulu on syksyllä erilaista kuin keväällä ja alkukesällä. Nyt ne laulavat lyhyesti. Siitä puuttuu se alkukesän kiihko ja tampo. Nyt se on jotenkin melankolista ihmisen korvaan...
   Kiitos kommentista!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niin on. Ja linnut ovat parveutuneet. On ollut myös liikkeellä odotusta, että hiiripöllöt vaeltaisivat ehkä tänä vuonna. Saa nähdä näenkö niitä täällä Helsingissä.

   Poista
 4. Wonderful shots of variety of critters.

  VastaaPoista
 5. We can learn from the birds--sing when you feel like it, no matter the weather! Your scenic photos are lovely to see.

  VastaaPoista
 6. Hienot kuvat! Kauriita on näkynyt ihan meidänkin pihalla, ensimmäistä kertaa sinä aikana kun olemme asuneet täällä.

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! Thank you for your comments.
(Please, do not write links in your comment)