sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Lintuja ruokitaanEnglish text is the bottom of Finnish text.

Kotini lähialueilla on ainakin kymmenkunta paikkaa, missä ihmiset ruokkivat lintuja. Olen niin iloinen, kun lintuja ruokitaan. Alla eilen ottamani kuva eräältä ruokintapaikalta.Keltasirkut nokkivat maasta ruokaa.Eilen oli aurinkoinen päivä ja viherpeipotkin lauloivat.In the surrounding areas of my home are at least 10 place, where people are feeding birds. I am so glad about that. Yesterday was sunny day, so I took some photos. Birds are a European Greenfinch and one Yellowhammer (and, of course, there is also one Great Tit).

8 kommenttia:

 1. Hello, these are beautiful birds. I always loved the Yellowhammer. Happy Sunday, enjoy your new week ahead!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Eileen for your comment. Have a happy week!

   Poista
 2. Monenlaista apetta tarjolla, hienoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että kyseiselle ruokintapaikalle vie useat eri ihmiset ruokaa linnuille, koska ruokinta on melko monipuolista ja ruokaa on paljon.

   Poista
 3. Onneksi on ihmisiä, jotka ruokkivat lintuja. Tänään ulkona oli valtavan paljon lintujen ääniä. Tikat rummuttavat jo täysillä ulkona. Pulut kukertaa myös talon katolla. Onko linnut vähän aikaisessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linnut tosiaan ovat laulaneet näinä aurinkoisina päivinä. Pulut kukertavat pitkin talvea ainakin meidän katolla. Pulut myös lisääntyvät jopa talvella, jos niillä on hyvä pesäpaikka. Pikkulinnuilla on vaikuttanut olevan kevättä rinnassa heti, kun aurinko hieman paistoi :)

   Poista
 4. Moikka. Kiitos vierailustasi. Upeita kuvia sinulla.

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! Thank you for your comments.
(Please, do not write links in your comment)