sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Hömötiainen

Ruokintapaikalla tammikuussa oli parin viikon hiljaisuus, jolloin lintuja ei juuri syömässä käynyt. Sen jälkeen jälleen vilkastui: linnut palasivat takaisin.

Hömötiainen (Parus montanus, eng.  Willow Tit):



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit! Thank you for your comments.