torstai 20. elokuuta 2015

Matka Saanajärven kodalle


Eilen reissu Saanajärven kodalle hellelukemissa.

Malla ja Saana.
Paras (hainevä).


Kuvasin lintuja.


Pirkko ja Malla.

Yesterday we climbed to the Lake of Saana. Saana is a mountain in north Finland, Kilpisjärvi. This is a very Lappland and very wilderness places.

Anu

4 kommenttia:

 1. Upeat näkymät ja kuvat! Toivottavasti ensi vuonna pääsen siellä itse taas käymään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sussi!
   6 päivää patikoitu tuntureilla: viisi Kilpparilla ja yksi Norjan Steindalenilla. Patikoimiseen on ollut liian kuumaa: tuntureilla tuuletonta ja hellelukemat – kuumuudesta huolimatta ollaan patikoitu. Lintuja tähän vuodenaikaan on kohtalaisen paljon. Myös muita eläimiä. Norjassa patikoiminen oli upeaa ja rankempaa kuin Kilpparilla – mutta mikään ei kauneudessaan voita matkaa Mallalla Kitsiputoukselle ja takaisin :)

   Anu

   Poista
 2. Voi, jälleen yksi Lapin-kävijä. Niin ihania maisemia. Pakko päästä itsekin sinne viimeistään ensi keväänä, jos ei ennemmin ole mahdollista. Ja kyllä tuo Malla sitten on tosi söpö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirlah!
   Täällä on upeat maisemat! Malla on räkyttänyt poroille ja muiden patikoitsijoiden koirille ja Norjassa lampaille. Sillä on ollut riemullista tuntureilla, sillä se pyydystää sopuleita (yhden se sai kiinni ja nieli saman tien – vain yhden jalan sopulilta saatiin pelastettua).

   Anu

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! Thank you for your comments.
(Please, do not write links in your comment)