torstai 8. lokakuuta 2015

Epäonniset bongausyritykset
Olen yrittänyt kahtena päivänä bongata palsasirriä, joka on oleskellut erään tornin edustalla Viikissä. Molempina päivinä kyseinen sirri oli ”kadoksissa” juuri silloin, kun minä kävin tornilla. Joten en nähnyt.


En ole enää aikoihin laittanut muiden eläinten kuvia tähän blogiini, vaan olen tässä keskittynyt lintuihin. Muita eläimiä kuitenkin olen kuvannut. Poikkeuksena laitan tähän ”ylivalosarjaan” nyt yhden kuvan kauriista, jotka menivät kohden Klobbenia. Yleensä näitä kauriita näkee pelloilla.I have tried over two days to look for the Pectoral Sandpiper which have been 3 days in the nature reserve area of Viikki. On both days the bird was hiding when I was there, so I didn’t see it.

Yesterday, in the early morning sun, the two roe deer walked among birds.

 Anu

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Aika mielenkiintoista, että tuollaiset bambit liikkuvat samoilla alueilla lintujen kanssa :)

   Poista
  2. Viikin luonnonsuojelualue on laaja ja siellä on monenlaisia eläimiä. Näitä bambeja olen yleensä nähnyt siellä muualla, muta en ole niiden koskaan aiemmin nähnyt menevän rannan ruovikkoon kohden pientä saarta, jota kutsutaan Klobbeniksi. Ne tosiaan menivät siellä alueella, missä yleensä näkee vain lintuja ja kettuja :)
   Anu

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! Thank you for your comments.
(Please, do not write links in your comment)