keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Sumua, sadetta, pimeää...
Tosi sumuista ja sateista päivästä toiseen. Ruokinnalla on käynyt samat linnut. Olen laittanut vain kuorittuja auringonkukan siemeniä ja pähkinöitä. Rasvaruokinnan aloitan vasta sitten, kun pakkaset tulevat.


Linturetkilläkään en ole käynyt viime viikkoina – paitsi, kotini lähistöllä. Puukiipijöitä ja tiklejä on paljon. Enkä edelleenkään ole saanut niistä yhtään kunnon kuvaa…

Tässä kuvituksena keväinen töyhtöhyyppä. Kuvattu huhtikuun kuudentena.


So foggy and rainy day in and day out. In my feeding place has been the same birds. So far I have put there only peeled sunflower seeds and nuts. 

I took photos of the Lapwing in the Spring 6.4

Anu

6 kommenttia:

 1. Puukiipijä ja tikli ovat myös minulla aina vilahtaneet kameraa piiloon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puukiipijät ovat niin vikkeliä. Parhaimmillaan olen niitä nähnyt noin kahden metrin päässä puunrungossa noin pääni korkeudella, ja kuitenkaan en ole onnistunut nappaamaan hyvää kuvaa, kun se on puuta kiertäen viipeltänyt runkoa ylöspäin.
   Anu

   Poista
 2. Töyhtöhyypät ovat kyllä hauskoja ja sympaattisia lintuja, jos niin voi linnuista sanoa! Niiden lepattava lentotapakin saa minut hyvälle tuulelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan ne kyllä hieman hauskan näköisiä sekä seisoessaan että lentäessään :) Ja, keväisin niistä lähtee myös aikamoinen ääni.
   Anu

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! Thank you for your comments.
(Please, do not write links in your comment)